3
Shares
Pinterest Google+

Under maj fortsatte vi att lansera nya betalningsmetoder. Vi erbjuder nu också Instant Banking och Bank Transfer av Citadel samt iDebit och Instadebit. Dessa finns tyvärr inte tillgängliga för Sverige utan är mer fokuserade på till exempel Australien, Nya Zeeland, och Kanada.

Uttag

Under maj tog vi emot fler uttag än någonsin. Vi bemötte denna utmaning genom att återigen förbättra vår hanteringstid för uttag.

 

Medianhanteringstiden, som är den väntetid mellan att du begär ett uttag tills dess att vi hanterar uttaget, sjönk under maj månad ned till 5,6 minuter!

 

Februari Mars April Maj
Median- hanteringstid 6 minuter 6 minuter 5,9 minuter 5,6 minuter

 

Det betyder att de flesta av er behöver vänta mindre än sex minuter innan vi godkänner era uttag. Om du tar ut pengar via till exempel Trustly och din bank stöder omedelbara uttag (vilket kan variera beroende på klockslag och veckodag), har du pengarna på bankkontot inom ett par sekunder därefter.

Kundtjänst

Trots en markant ökning av antal chattar lyckades vi fortsatt att besvara chattar inom i genomsnitt 9 sekunder.

 

Jag kan också glatt informera att era betyg för chattar har stigit. De brukade ligga på runt 4,78 men sjönk till 4,68 förra månaden. I maj så steg de till 4,72 av 5 möjliga stjärnor. Vi kommer att fortsätta jobba för att nå så högt som det brukade vara.
Svarstiden för email förblev stabil på runt en timme i genomsnitt.

Previous post

Withdrawal times and customer service, May 2017

Next post

Paysafecard a new payment method

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *