3
Shares
Pinterest Google+

Under juni lanserade vi två nya betalningsmetoder:

  • Sofort, för omedelbara bankinsättningar i bland annat Tyskland och Österrike.
  • Paysafecard, världens mest populära förbetalda voucherlösning.

Paysafecard håller på att gradvis lanseras i flera länder.

Uttag

I juni krossade vi återigen rekordet för antal begärda uttag. Jag därför extra stolt berätta att vi har lyckats hålla hanteringstiden för uttag långt under branschsnittet.

Medianhanteringstiden, som är den väntetid mellan att du begär ett uttag tills dess att vi hanterar uttaget, steg blott med en bråkdel ifrån 5,6 till 5,67 minuter!

Mars April Maj Juni
Median- hanteringstid 6 minuter 5,9 minuter 5,6 minuter 5,67 minuter

 

Det betyder att de flesta av er behöver vänta mindre än sex minuter innan vi godkänner era uttag. Om du tar ut pengar via till exempel Trustly och din bank stöder omedelbara uttag (vilket kan variera beroende på klockslag och veckodag), har du pengarna på bankkontot inom ett par sekunder därefter.

Kundtjänst

Precis som vi slog rekord i antal uttag, tog vi också emot ett rekordantal chattar. Vi behöll dock en genomsnittlig initial svarstid på blotta 9 sekunder.

Betyg för chattar ligger stabilt kvarpå 4,72. Det är något lägre än för flera månader sedan men är en förbättring efter en kortvarig nedgång för några månader sedan.

Genomsnittlig svarstid för email har sjunkit signifikant, ned till 41 minuter. De flesta ärenden vi får via email besvaras inom en timme. I de allra flesta fall blir ärenden lösta inom samma dag.

Previous post

Paysafecard a new payment method

Next post

Withdrawal times and customer service, June 2017

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *